Будівництво

Дорогі брати та сестри, друзі та всі хто знаходиться на нашому церковному сайті! З початку вересня 2013 року наша помісна церква почала реконструкцію молитовного будинку. До цього радісного моменту ми йшли багато років, і тепер ми прикладаємо всі наші зусилля і можливості, щоб якомога швидше завершити цю благу справу!

Завдяки милості Божій, церква неймовірним дивом отримала всі необхідні документи і дозволи на проведення реконструкції. Під час оформлення документів та виконання ремонтних робіт, ми постійно бачимо Божу руку у цій справі, Господь супроводжує нас, відкриваючи необхідні двері і посилаючи добрих помічників. Ми знаємо, що все рухається за Божим планом і що Господь ніколи не запізнюється, але випробовує наше терпіння і вірність Його Слову.

Його Любов постійно проявляється до нас через особливе піклування,

і ми вдячні Йому за це! Вдячні Йому за побратимські церкви і людей, які жертвували фінанси на молитовний будинок, вдячні за кожного, хто прийняв практичну участь і пожертвував своїм часом та зусиллями для Слави Божої!

На даний момент, для повного завершення ремонтних робіт у молитовному будинку, потрібно ще багато фінансів та зусиль, тому наша помісна церква просить кожного про подальшу підтримку у Ваших молитвах та пожертвуваннях. Детальніше подивитись на об’єм виконаних робіт Ви можете у фотогалереї внизу сторінки. Зроблено вже чимало, і з Божою допомогою, ми віримо, що реконструкція та ремонт будуть завершенні!

Дякуємо, що відвідали наш сайт і пам’ятаєте про нас! Будемо вдячні за будь яку допомогу у завершенні цієї благої справи – реконструкції молитовного будинку помісної церкви “Альфа та Омега”!

 

« of 4 »