Нове життя з Ісусом у серці!

Багато людей, хоча б раз у житті, намагалися розпочати нове життя, ще більше людей постійно відкладають такий початок на наступний понеділок, на наступний місяць, рік чи день свого народження. Той, хто має силу волі, готовий прикладати чималі зусилля – рано вставати, правильно харчуватись, підтримувати себе у добрій фізичній формі, змінити своє місце роботи та оточення, а також робити багато іншого заради того, щоб отримати бажаний результат. Дуже багато людей починають так вчиняти, але лише одиниці досягають видимого для оточуючих успіху.

Проте, навіть зовнішній успіх у провадженні нового життя, не означає реальну зміну людини з середини. Ніхто із людей не може змінити своє серце і свої думки, а без цього важко назвати усі зовнішні позитивні зміни новим життям. Справжнє Нове Життя, повинне починатися з середини, зі зміни людського серця, думок а потім і вчинків.

Для того, щоб розпочати по справжньому Нове Життя, у кожної людини є лише один шлях – це Ісус Христос.  Звернувшись до Нього у молитві, людина може отримати оновлене, чисте серце, яке буде справжнім початком Нового Життя. Варто зазначити, що обов’язковою умовою отримання оновленого Ісусом Христом серця є відмова від минулих вчинків, що плямують людську душу, та намагання уникати повторення таких вчинків у майбутньому.

Отримавши Нове, чисте серце, вкрай важливо повністю посвятити його Ісусу Христу, зробивши Бога в ньому повноправним Господарем, бо тільки Він зможе захистити серце від нового бруду що оточує людину у світі. Віддавши своє життя Богу, ви зможете сказати як апостол Павло у своєму посланні до Галатів: “І живу вже не я, а Христос проживає в мені.”

З оновленим серцем, людина може починати справжнє Нове Життя, так сказати, з чистого аркуша паперу. Все погане та гріховне, що було раніше – вже позаду та більше ніколи не буде згадуватись Богом, тепер же – все Нове – Нове Серце, Нові Думки, Нові Вчинки, Нове Життя, Майбуття та Вічність!

Бог, через Духа Святого, дає людині з оновленим серцем сили більше не грішити, але навпаки – Жити Свято, прощати, любити, відповідати добром на зло, як своїм ближнім, знайомим, так і абсолютно чужим людям. Якщо раніше у людини був вибір – робити добро чи зло, але для добра не вистачало сили, то у Новому Житті завжди є сили робити добро.

Той, хто живе Новим Життям – є справжнім Переможцем, який отримає Вінець від Бога у вічності (так написано в Слові Божому – Біблії). Проте, навіть людей що живуть Новим Життям, зло і гріх намагаються спокусити і звабити з вірної дороги. Господь же завжди посилає необхідні сили та можливість протистояти спокусам усім, хто довірив Йому своє серце, людині треба лише твердо стояти у Слові Божому та Вірі, приймаючи та використовуючи дану Господом силу для постійної перемоги в Імені Ісуса Христа!

Жити по Новому – це жити з Ісусом Христом у своєму серці!